Radio Whoopy VERSIE 2
Het verhaal achter onze versie 2
Na een break was een gloednieuw begin een must voor Radio Whoopy. Het werd al gauw duidelijk dat dit nieuwe begin een groot feest zou gaan worden.

Er werd gelijk al veel energie en tijd gestoken in de V1.0, en dat was het allemaal zeker waard. Een website met veel functies en een unieke uitstraling. Dat mede mogelijk werd gemaakt door het design van Adrie.

15-03-2015 - 21-08-2019
Radio Whoopy VERSIE 3
Het verhaal achter onze versie 3
Ook websites worden oud. 4 jaar lang heeft iedereen kunnen genieten van versie 2, maar zoals het gaat met oude dingen, vaak zijn ze na verloop van tijd toe aan vernieuwing. Aangezien sommige functies niet meer optimaal werkten, werd er besloten om over te gaan tot onderhoud. Zo was er alle aandacht voor het bedenken van een nieuwe style.

Dat ging niet zonder slag of stoot, want wij hadden een overvloed aan idee├źn. Verschillende styles werden uitgewerkt, om uiteindelijk tot de nieuwe website te komen. We hebben de tijd genomen om Radio Whoopy een volledige make-over te geven en dat is de tijd meer dan waard geweest.

Voorzien van een gloednieuw logo en een nieuwe hoofdkleur 'sepia' is een nieuw Radio Whoopy geboren. Bijzonder aan deze versie is dat het nog de basis onderdelen bevat, maar dat zal niet lang zo blijven. Gedurende de komende tijd zullen er nieuwe, uitgebreide features verschijnen die de website compleet maken.

21-08-2019 - Heden